Orthopedisch Rugkussen

Orthopedisch Rugkussen

€39.95

Bijzondere eigenschappen Ergolution Ergonomische rugsteun De Ergolution Ergonomische rugsteun is het klassieke model van een rugsteun en wordt al jaren met groot succes gebruikt voor alle soorten rugklachten en al jaren door duizenden fysiotherapeuten aanbevolen ter ondersteuning van de rug bij het werk, autorijden en voor thuis.
Hoofdindicaties voor gebruik Ergolution Ergonomische rugsteun
hoofdindicaties

Indicaties voor gebruik Orthopedisch Rugkussen

  • Preventie om op het ontwikkelen van klachten, zoals hoofdpijn en nek/rugklachten.
  • Ideaal voor mensen met een zittend beroep om zo de rug optimaal te steunen
  • Voor mensen met tussenwervelschijf problematiek
  • Ideaal bij mensen met een instabiele wervelkolom
  • Pijnklachten in hals-, schouder- of ruggebied.
  • Ter preventie van een holle rug
  • Ideaal bij een hernia in de rug

Bijzondere eigenschappen Novamed Orthopedisch Rugkussen

Het rugkussen wordt al jaren met groot succes gebruikt voor alle soorten rugklachten en al jaren door duizenden fysiotherapeuten aanbevolen ter ondersteuning van de rug bij het werk, autorijden en voor thuis Want o.a. overbelasting van de tussenwervelschijf en andere rugklachten kunnen met name voorkomen en verhinderd worden door gebruik van het Ergolution rugkussen dat ontwikkeld is ter ondersteuning van deze belastingverlagende houding.

Het uitermate comfortabele Ergolution rugkussen zal het lichaam namelijk begeleiden naar een anatomische natuurlijke zithouding en voorkomt het doorzakken naar de meer bolle houding. Hierdoor zullen de krachten op de tussenwervelschijf tegen worden gegaan, waarbij (indien nodig) de pijn zal verdwijnen.


Had een al een tijd last van me onderrug en heb op advies deze kruk besteld, ik was eerst sceptisch, maar kan nu niet meer zonder. Bedankt voor het advies.van Zweren


Heb zitten werk, en daardoor kreeg ik steeds meer last van me rug en heb toen op advies dit zadelkrukje aangeschaft en ben hier echt super blij me, me klachten zijn ze goed als verdwenen. Zeker een aanrader dus en me baas heeft als het goed is ook een bestelling geplaatst, nogmaals dank!

Bas ter Voort


Top krukken, had er een aantal besteld voor mijzelf en onze collega's en we zijn er echt heel tevreden mee.
T. van Geel

Anderen kochten ook