Over ons

Podobrace is een verzameling van Therapeuten die nog steeds geloven in het helpen van mensen waarbij de klant altijd voorop staat. Podobrace is namelijk ontstaan uit het feit dat we voor onze eigen patiënten in onze praktijken nooit een site konden vinden waar we gemakkelijk producten konden bestellen om zo onze patiënten optimaal te kunnen helpen voor de beste prijs / kwaliteits verhouding.

En zo ontstond Podobrace, een site waar collega's en mensen gratis advies kunnen krijgen van een fysio-, Manueel-, Podoposturaal therapeut, Ergotherapeut of Sportpodoloog die allemaal aangesloten zijn bij verschillende genootschappen (zoals bijv. de Fysiotherepeut, de Omni Podo Genootschap en Stichting Loop), om zo het beste product te krijgen voor hun klachten voor de scherpste prijs

 

Onze specialisten zitten dan ook dagelijks klaar om u een objectief advies te geven op maat, zodat u door middel van het juiste product of behandeling het snelste van uw klachten af bent. 

En vanwege deze combinatie van deskundigheid en advies op maat is Podobrace.nl ondertussen uitgegroeid tot de nummer 1 webshop voor (sport)braces en (sport)zolen in Nederland en België. Met jaarlijks tienduizenden bestellingen in Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa, staan wij ondertussen al meer dan 35 jaar bekend om onze optimale service, betrouwbaarheid, snelle levering, maar vooral gevoel voor de klant.

De klant en zijn klachten staan bij Podobrace altijd voorop!

Al deze eigenschappen werden gelukkig ook enorm gewaardeerd door onze klanten, met als gevolg, enorm hoge reviews en waarderingen. Met als gevolg dat we zowel de Rabobank Startersprijs als de Beslist Webshop Awards wonnen! 

Maar waar het ons vooral om ging en gaat, was de waardering van onze klanten, want dat is waar Podobrace uit ontstaan is en de klant bijft voor ons het allerbelangrijkste! Want er is niets mooier dan iemand echt daadwerkelijk te kunnen helpen. Wij hopen dan ook dat we nog vele jaren deze mensen zullen kunnen helpen, want dat is waar Podobrace voor staat.

 

Producten uitgebreid getest en geselecteerd door specialisten! Altijd beste prijs / kwaliteits verhouding!

Alle producten worden altijd in onze praktijken getest door onze patiënten en therepauten om zo alleen de beste producten te kunnen aanbieden. De producten worden gekozen uit een groot scala van aanbieders en alleen de producten die het beste uit de test kwamen worden aangeboden. Bij Podobrace staat de klant, de patiënt en de klacht dan ook altijd voorop en daardoor worden er ook atlijd extreem hoge kortingen gegeven om zo onze klanten altijd de scherpste prijs te kunnen aanbieden.

Geschiedenis 

Die 35 jaar ervaring werd jarenlang opgedaan in de twee praktijken in Volendam. Waar Rob Duin (één van de grondleggers van Podobrace) en collega therapeuten hier al meer dan 30 jaar mensen behandelen met de meest uitlopende lichamelijke klachten.

Rob Duin studeerde af aan de academie voor fysiotherapie "Leffelaar" in 1978. Als topsporter bij handbalvereniging HV Volendam, met toentertijd als hoogtepunt veldkampioen van Nederland in 1979, nam hij direct de verzorging van de selectie op zich en participeert daar tot op heden nog in als hoofd Medisch Team van ondertussen meermalig landskampioen HV Volendam.

 

 

Nog tijdens zijn zeer drukke werkzaamheden toendertijd in zijn eerste praktijk te Volendam, studeerde hij in 1981 af aan de sportfysiotherapie opleiding (NOC-NSF Structuur). Vervolgens studeerde hij in 1984 af als manueel therapeut (met. v/d Bijl).Hij bemerkte hierbij door de jaren heen dat er nog steeds een grote hiaat was in het succesvol kunnen behandelen van de meer langdurige en steeds terugkerende (sport)blessures. Daarom verdiepte hij zich in de podoposturale therapie (afgestudeerd in 1985/1987) en sportpodologie (afgestudeerd 1997). Hierdoor kreeg hij meer mogelijkheden, d.m.v. podoposturale zolen en individuele sportzolen, om via de verandering van de lichaamshouding, soms minimaal, de meer blijvende en langdurige problematieken toch regelmatig tot een goed einde te brengen.

 

Gaandeweg al deze studies kwam hij tot het besef dat goede preventiemaatregelen heel vaak de basis zijn voor het niet krijgen van (sport)blessures. Dit was dan ook de reden dat hij samen met zijn zoon Bill Duin uiteindelijk besloten heeft om deze website met shop op te richten.En onder Bill is Podobrace.nl door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste webshops voor (sport)braces en (sport)zolen in Nederland en België! Want door die jarenlange ervaring hebben zij een selectie hebben kunnen maken van de beste, veiligste en meest effectieve braces, (sport)zolen, sportcompressiekousen op de markt. Alle producten zijn dan ook handmatig gekozen en getest uit duizenden producten en aanbieders zodat de klant altijd altijd het beste product krijgt. Gaandeweg hebben zij zich daarna verder opgesplitst in preventiemateriaal, variërend van de beste orthopedische kussens, teencorrectoren tot de meest betrouwbare producten voor sportbescherming, waarbij zij ook al jaren tientallen topsporters begeleiden en adviseren in hun praktijken. Waarbij er door de aanwezigheid van Podoposturale therapeuten ook mogelijkheden zijn voor het vervaardigen van individueel aangepaste zolen, sportzolen of podoposturale zolen. 

 

Bij Podobrace staat service in ieder geval altijd voorop en om klanten nog specifieker te kunnen helpen en te adviseren hebben ze ook de webshops; http://www.sporttapekopen.nl met o.a. kinesiotape, steunzolenkopen.nl en hielspooroplossing.nl (bekend van de strassburg sock) opgericht, om zo de klant nog specifieker op hun klacht te kunnen helpen. 

Na bijna 35 jaar worden de basisprincipes van Podobrace in ieder geval nog steeds elke dag nageleefd. Waarbij zij nog steeds bij elke klant of patiënt streven naar optimale service, betrouwbaarheid en vooral het bieden van kwaliteit. Alle producten die zij aanbieden zijn dan ook door hun therapeuten en specialisten met de uiterste zorg geselecteerd uit een enorm scala van aanbiedingen, en zijn door de jaren heen uitvoerig door (top)sporters en in onze praktijken voor Fysio/Manuele/Podoposturale therapie en Sportpodologie getest. En mede door deze expertise, kennis (vanuit verschillende medische invalshoeken) en jarenlange ervaring kunnen zij de optimale kwaliteit en werking van al hun producten bevestigen.

 

Dus bent u op zoek naar de allerbeste producten, geselecteerd door specialisten? En houdt u van gemakkelijk en veilig bestellen met een super snelle levering, waarbij al 32 jaar optimale kwaliteit en service als uitgangspunt wordt gebruikt? 

En als u op zoek bent naar een onafhankelijk deskundig consult door één van onze specialisten? Aarzel dan vooral niet om ons te mailen of te bellen; +3185 2010818, zodat we u snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

                                   

Overtuig uzelf en ervaar het verschil bij Podobrace.nl.