Back-up de ergonomische Rugsteun

Back-up de ergonomische Rugsteun

€49.95

De gepatenteerde Ergolution BackUp - Ergonomische rugsteun is een unieke ontwerp en voor optimale steun in de onderrug en middenrug bij het werken. De rugsteun wordt dan ook met groot succes gebruikt voor alle soorten rugklachten en door fysiotherapeuten aanbevolen ter ondersteuning van de rug bij het werk, autorijden en voor thuis.
Hoofdindicaties voor gebruik Ergolution Back-up rugsteun
hoofdindicaties
View details

 Werkingsprincipe van de Ergolution BackUp

  • Zal het lichaam begeleiden naar de perfecte anatomische natuurlijke zithouding.
  • Uitermate comfortabel, luxueus, ergonomisch verantwoord en multifunctioneel  
  • Zelf de steun positioneren  door de rugsteun lager of hoger in de rug te plaatsen
  • Verandert elke (normale) bureaustoel in een ergonomische bureaustoel
  • U heeft geen dure ergonomische bueaustoelen meer nodig!
  • U heeft geen dure ergonomische bueaustoelen meer nodig!
  • Toepasbaar op iedere stoel of bank (thuis of op kantoor) 
  • Dit kussen ondersteunt de lendenen en ruggengraat  
  • Rugkussen verlicht pijn en spanning in de onderrug
  • Ontworpen als een handig opritsbaar draagtasje.

Bijzondere eigenschappen Ergolution BackUp - Ergonomische rugsteun

De gepatenteerde Ergolution BackUp - Ergonomische rugsteun is de meest gebruikte rugsteun van dit moment en wordt door zijn unieke ontwerp en werking aanbevolen door vele toonaangevende ergotherapeuten voor optimale steun in de onderrug en middenrug bij o.a. het werken.
De Ergolution rugsteun verandert namelijk elke (normale) bureaustoel in een ergonomische bureaustoel zodat er geen dure bueaustoelen hoeven te worden aangeschaft. Daarbij kan u door het unieke ontwerp zelf de steun positioneren en reguleren door de rugsteun lager of hoger in de rug te plaatsen om zo de ideale en comfortabele anatomische vorm te kunnen creëren.
De Ergolution Back-up - Ergonomische rugsteun wordt dan ook al jaren met groot succes gebruikt voor alle soorten rugklachten en al jaren door duizenden fysio- en ergotherapeuten aanbevolen ter ondersteuning van de rug bij het werken en voor thuis.

De rugsteun is daarbij uitermate comfortabel en zal het lichaam begeleiden naar de perfecte anatomische natuurlijke zithouding en voorkomt het doorzakken naar de meer bolle houding om zo de krachten op de tussenwervelschijf, nek en schouder tegen te gaan, waarbij (indien nodig) de pijn zal verdwijnen of wordt voorkomen. En tot slot is de Ergolution rugsteun ook ontworpen als een handig opritsbaar draagtasje zodat deze gemakkelijk kan worden meegenomen en verplaatst.
Door al deze unieke eigenschappen en de scherpe prijs is de Ergolution BackUp - Ergonomische rugsteun dan ook niet voor niets een wereldwijde bestseller en door vele miljoenen mensen met groots succes gebruikt. Dus ervaar het verschil en zorg nu voor de perfecte zithouding en reken af met uw klachten met de Ergolution BackUp - Ergonomische rugsteun.Had al heel lang last bij het werken en op advies de Back-Up besteld, de steun is echt voortreffelijk! Hartelijk dank!

Johan Staanen